Resultaten voor ontspanningsmassage overijssel

ontspanningsmassage overijssel
 
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage. Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat.
Beauty Wellness in Hof van Twente Hof van Twente.
Ontspannen in Hof van Twente, een massage op het platteland of een gezichtsbehandeling in een historische stadskern. Het kan allemaal! Goorsestraat 49, 7496AC Hengevelde. Ayurveda Twente is een Ayurvedisch kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in Hof van Twente, provincie Overijssel.
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage. Ik beschik over een bodycushion dit kussen ligt zeer comfortabel voor o.a. zwangere vrouwen maar maakt een massage ook effectiever omdat de spieren beter ontspannen. Kunt u eigenlijk niet de tijd vinden om naar mijn praktijk te komen voor een behandeling? In overleg kom ik ook bij u thuis! Ik geef massages door heel Friesland, Groningen, Flevoland en een deel van Overijssel.
Vind ontspanningsmassage op Marktplaats.nl.
Gun uw lichaam en geest de weldaad van een heerlijke massage en kom onder mijn handen volledig tot rust. In een sfeervolle ambiance met respectvol ontvangst heet ik u graag welkom voor een klassieke ontspanningsmassage met warme olie. Ook een hotstonemassage, kruidenstempelmassage en scrubbehandeling behoren.
Homepage Aandachtige Massage.
Het eerste bezoek nemen we de tijd om te kijken waar jouw vraag ligt, wat je graag wilt en welke massagevorm het beste bij je aansluit. Dit is de basis voor een speciaal op jou afgestemde massagebehandeling. Over Erna Brok.
Massagepraktijk Hasselt Wellness Massage.
Welkom bij Massagepraktijk Hasselt. Bij Massagepraktijk Hasselt komt u helemaal tot rust door middel van een uitgebreide ontspanningsmassage. Mijn naam is Bea van de Groep en ik ben de drijvende kracht achter Massagepraktijk Hasselt. Met persoonlijke aandacht neem ik van begin tot eind voor iedere wellnessmassage ruim de tijd, in mijn praktijk of op locatie.
Ontspanningsmassage in de buurt van Overijssel Treatwell.
Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontdek onze lichaamsbehandelingen. Kies datum tijd. Ontspanningsmassage in de buurt van Overijssel. We hebben 5 salons gevonden. Resultaten inclusief: Relax Massage. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 02, km.
Home Opleidingsinstituut Sportmassage Noord-Oost Nederland.
Oncologische Massage voor Sportmasseurs. 7 zaterdagen 42 pnt licentie. 2 en 3 feb. Ontspanningsmassage voor SpM'ers.' 12 pnt licentie. vrijdagochtend kosten 40 euro. Elastische Tape Technieken basis. 1 dag 6 pnt licentie. Manuele Lymfe Drainage. 6 dinsdagen 36 pnt licentie.
Massageplein Overzicht advertenties in Overijssel.
Overzicht Advertenties in Overijssel 111. Hieronder staat een overzicht van alle inzendingen die op Massageplein te vinden zijn in Overijssel. bGoedendag, binnen mijn natuurgeneeskundige praktijk is een manuele behandeling door middel van een op maat aangepaste massage, dit is voor iedereen weer anders, erg op zijn plaats en wordt ook.
Home Massage Academie.
We geven trainingen, coaching en advies vanuit onze jarenlange praktijkervaring. Dit doen we met verstand van zaken en we hebben een intense hartstocht voor klanttevredenheid. Met al onze vakdocenten werken wij dagelijks met passie en plezier om jou te verwonderen.
AltNed Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen Massage.
Op website geklikt 1118. Sephira Massage Amsterdam. Sephira verzorgt massage in Amsterdam, Bussum en Utrecht bij U thuis of in de praktijk te Amsterdam-Noord. Zowel Massagetherapie als ontspanningsmassage behoort tot de mogelijkheden. Kijk eens rustig rond op de informatieve site van Sephira.

Contacteer ons